90’ları 2023’e Taşıyan Adam: Haluk Özkan

Haber: Selçuk Aka

Müzik piyasasında yapımcılığını yaparak çıkardığı peş peşe albümlerle isminden söz ettiren sanatçı Haluk Özkan, Hazal’a ve 90’ların en önemli yorumcularına hazırladığı single çalışmalarıyla tekrar gündemde.

Sanatçı arkadaşlarına yaptığı çalışmaların tamamının bestelerini, sözlerini, aranjelerini ve prodüktörlüğünü başarılı bir şekilde yaparak 90’ları 2023 ‘e taşıyan Haluk Özkan, “90’ların en güçlü yorumcularından biri olan Hazal’ı seçtim çünkü, 90‘ların müzik dünyasında ruh vardı, yorum kabiliyeti vardı. İşte, o ruh müziğe hala hakim. Günümüz popüler müzik kültüründe duygu yok, insan yok, aşk yok, sevda yok ve o yüzden suda oluşan baloncuk gibi çabucak kayboluyor. Ama 90’lar öyle miydi? Çağlayan ırmak gibiydi. İşte, ben de 35 yıllık sanat hayatımdaki bilgi ve birikimi sanatçı dostlarıma harcıyorum. Bunlardan en iyi örnek, Hazal’a hazırladığım ‘’Erkilet Güzeli’’ adlı çalışmadır. 90’larda bizi sesleriyle, sanatsal duruşlarıyla etkilemiş birçok sanatçı arkadaşıma da yeni tekliler  hazırladım ve peş peşe çıkaracağım. 90’ların müzisyen ve müzik kalitesi 2023’e hakim olacak. Bu sanatçılardan biri Hazal ve ona verdiğim desteği hak eden bir sanatçı.” şeklinde konuştu.

Haluk Özkan ayrıca, “Müzik piyasası her ay 90’lardan bir sanatçı arkadaşıma bestelerini, aranjelerini ve yapımını üslendiğim bir çalışmayla kavuşacak. 90’ların sanatçıları yaptığım yeni aranjmanlarla müzik severlerin kulaklarının pasını silecek.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...