Şahsenem’e Yapay Zeka İle Klip

Haber: Selçuk Aka

90’lar pop müziğinin unutulmayan, star ismi Şahsenem 12 yıl sonra single çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu. Müzik severlere sunduğu Şahsenem yorumuyla hit olmuş eserleri sayesinde gündemden düşmeyen Özbek şarkıcı, “Özlem bitti.” ifadesinde bulundu.

Yapımcılığını Arkadaş Plak Kasetçilik adına Yunus Karakaş ve Bora Karakaş’ın yaptığı “Tutamıyorum Sevdaları” isimli teklinin aranjör koltuğuna Mert Aktürk oturdu. “Tutamıyorum Sevdaları” isimli eserin sözü ve müziği Murat Alphan imzası taşırken, şarkının vokallerini de kendine özgü tavrı ve tarzıyla yine Şahsenem yaptı.

Bir tarzın sanatçısı olarak şöhreti yakalayan Şahsenem, yeni teklisinde club tarzı şarkısı “Tutamıyorum Sevdaları” ile sevenlerini de şaşırtacak. Uzun zamandır sevenlerinin “Yeni şarkı nerede kaldı?” sitemlerine sanatçı, “Bundan sonra açığı kapatacağız. Her ay bir tekli çıkaracağım.” şeklinde cevap verdi.

12 yıl aradan sonra yayınladığı şarkısını yaptığı klip çalışmasıyla taçlandıran sevilen isim Şahsenem, klibin görsel tasarımını “Tutamıyorum Sevdaları” isimli teklisinin söz yazarı ve bestecisi Murat Alphan’ın ellerine bıraktı. Stüdyoda yapay zeka ile arttırılmış gerçeklik, yüz ve makyaj efektleri tekniği kullanılarak Şahsenem performansı ile tamamlanan klip yayına girdiği anda beğeni toplamaya başladı.

Usta yorumcu Şahsenem, “Yeniden sevenlerimle buluşmak bana huzur verdi. Yeni şarkı yapmadım diye çok sitem eden sevenlerim haklılar. Güzel bir şarkı ve onu klip çalışmasıyla bütünleyen yönetmenimiz Murat Alphan‘ın başarısıyla gitmemek üzere döndüm. Tek söyleyeceğim: Nerede kalmıştık? Haydi yola devam!” dedi.

Şahsenem – Tutamıyorum Sevdaları Klip: youtu.be/slnLsE3KdFE?si=fcYCDwbek_jUSr9F

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...