Müzik Dünyasında Murat Seçkin ve Soner Özer İşbirliği

Haber: Selçuk Aka

Türk sanat müziğinin sevilen yorumcusu Murat Seçkin, son single çalışması ‘’Terk Edip Gitmezdin Sevgili Beni’’ isimli eseriyle büyük beğeni toplarken gündemden de düşmüyor.

Sözleri Şafaknur Yalçın’a ait, müziği Soner Özer imzası taşıyan ‘’Terk Edip Gitmezdin Sevgili Beni’’adlı eser için, Soner Özer, ‘’Özel bir şarkıydı ve Murat Seçkin yorumuyla hak ettiği değeri bulan eserlerimden birisi oldu.’’ ifadesini kullandı. ‘’Yeni şarkıların halka ulaşabilmesi ve değerini bulabilmesi için bestekârların gayretinin yanında solistlerin de ellerini taşın altına koyarak şarkıların tanıtımlarında yer almaları ve özel gayret göstermeleri gerekir.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

TRT repertuarında çok sayıda eserleri bulunan Soner Özer’in son bestesi ‘’Terk Edip Gitmezdin Sevgili Beni’’ isimli şarkı Murat Seçkin yorumuyla hak ettiği seviyeye doğru ilerliyor. Ezgileriyle Türk ve Yunan halkları arasında duygulara ve dostluğa köprü olan bu şarkının düzenlemesi Gökhan Erken imzası taşırken, eserin klip çalışması Serdar Erken yönetmenliğinde İzmir, Atina, Alaçatı ve Santorini adasında tamamlandı.

Terk Edip Gitmezdin Sevgili Beni KLİP: https://youtu.be/r7i5c8HVsTA?si=7aa_QZ5y_BqkaHsu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...