Rosa Ghodsifar’dan İkinci Tekli

Haber: Selçuk Aka

İranlı güzel oyuncu Rosa Ghodsifar, ülkesinde oyunculuğunun yanında açtığı güzellik salonlarıyla ticaret hayatında da başarıyı yakaladı. Ülkemize yerleşen başarılı oyuncu Ghodsifar, oyunculuk sektörü yerine müzik dünyasını tercih ederek sevenlerini şaşırttı.

Kendini farklı sanat kollarında denemek istediğini ifade eden Rosa Ghodsifar, Türkiye’de ilk önce ticari yatırımlarını yaptığını ve bir iş kadını olduğunu dile getirirken ülkesinde açtığı güzellik salonları konseptini de getireceğinin vurgusunu yaptı.

Müzik çalışmalarıyla şaşırtan sanatçı, ikinci teklisini söz ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan “Aşktan Ne Haber” isimli eserle, Müsicom Prodüksiyon çatısı altında ve Ercan Bal aranjörlüğünde yaptı. Klip çalışmasını stüdyo şartlarında Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde yapan Rosa Ghodsifar, “Klip çalışması da olsa kamera karşısında yer almak oyuncu olarak büyük keyif verdi.” ifadesinde bulundu.

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Rosa Ghodsifar “Ne kadar iş kadını olsam, ticaret hayatında başarılar yakalasam da sanat benim kanıma işlemiş. Oyuncu olarak kamera karşısında olmak ve şarkı söylemek bana terapi oluyor. Sahneye çıkıp şarkı söylemeyi hiç düşünmedim, düşünmüyorum ama oyuncu olarak güzel bir proje olursa yer almayı istiyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...