Şahsenem: “Perihan Demirdelen unuttuğum Şahsenem’i geri getiriyor.”

Haber: Selçuk Aka

12 yıl aradan sonra “Tutamıyorum Sevdaları” isimli şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Şahsenem, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Müziğe verdiği ara sonrası aldığı kilolarla çok konuşulan Şahsenem, eski formuna yaklaşmasıyla birlikte tekli şarkısını da sevenlerine sundu. Klip çalışmasında ve fotoğraf çekimlerinde güzelliği ile büyüleyen Şahsenem, fazla kilolarını kamufle etmek için vücudunu örten kıyafetleri tercih ediyordu. Başarılı şarkıcı 12 yıl boyunca dekolteden uzak olduğunu ve dekoltenin nasıl giyildiğini ve taşındığını unuttuğunu vurguladı.

Formunu yakalayan usta yorumcu Şahsenem‘in ilk işi modacı arayışı oldu. Şarkıcı Perihan Demirdelen ile çalışmaya başladı. Dekolte giyim tasarlamanın önemli bir sanat olduğunu dile getirin sevilen isim Şahsenem, bu çizgiyi başarılı bir şekilde yakalayan Perihan Demirdelen ile bir çalışma dönemine girdi.

Özbek popçu Şahsenem “Dekolte kıyafet tasarlamak ve o tasarımı taşımak da benim gözümde sanat. Perihan Demirdelen çizgilerine ve tasarımlarına hayran kaldım. Her kıyafetinin ayrı bir hikâyesi olan tasarımcıya tarzımı emanet ettim. Dekolte giymeyi seviyorum, yakıştığını da düşünüyorum. Modacı Perihan Demirdelen unuttuğum Şahsenem’i görsel olarak geri getiriyor.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...