Çekin Yener Müzik Dünyasında Yerini Aldı

Haber: Selçuk AKA

Abisinin müzik dünyasında olmasıyla ufak yaşlardan beri içinde büyüyen müzik aşkı, Çekin Yener için miras gibi oldu ve aldığı bayrağı bugün daha da yükseğe taşıyor.

İlk tekli çalışması “Kimler”, Pro Ünyaylar etiketiyle müzik severlerle buluşurken, eserin aranjör koltuğunda ünlü müzik adamı Alpay Ünyaylar oturdu. Murat Balkan bestesi olan “Kimler” isimli esere stüdyo çekimleri, dış görüntülerle desteklenerek bir performans klibi çekildi. Klibin yönetmenliğini ise Alper Ünyaylar üstlendi.

“Güven benim için çok önemli.” ifadesinde bulunan Çekin Yener, Alpay Ünyaylar’ın müzik dünyasındaki bilgi, beceri ve tecrübelerine güvenim sonsuz; huzurla teslim oldum.” vurgusunu yaptı. Uzun bir zamandır, sahnelerde olduğunu dile getiren Çekin Yener “Sahnede hep tercih edilen ve istenen kişi oldum. Eğlendirmek, arada duygulandırmak bana farklı bir haz veriyor. Mesleğim olan müzik, benim en büyük aşkım oldu. Sahnede sevilmeyi çok sevdim. Hedefim şöhret olmak değil. Çok şöhretli olan var. Mesleğinden dolayı sevilen, saygı duyulan bir şöhret olmak en büyük arzum.” dedi.

Müzik dünyasında girdiği yarışta önce saygınlığı ön planda tutan Çekin Yener, farklı bir profil olarak sektörde yerini aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...