Serdar Susuz’un İlk Teklisi İlk Aşkına

Haber: Selçuk AKA

Müzik dünyasına “Öyle Mi?” isimli şarkısıyla merhaba diyen Serdar Susuz, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümeye başladı. Engürlü Müzik etiketiyle müzik severlere sunulan “Öyle Mi?” isimli eserin söz ve müziği Serdar Susuz imzası taşırken, aranjör koltuğunda başarılı isim Gündüzcan Çetinkaya oturdu. Klip çekimleri İzmir’de yönetmen Arda Ergün tarafından tamamlandı.

“Öyle Mi?” isimli eserin yaşanmış bir hikaye olduğunu dile getiren Serdar Susuz, “İlk aşkıma yazdığım bir şarkı, ne kadar ayrılmayalım diye çaba harcasam da olmadı ve hüzünlü sonu yaşadık. Bir dönem yaşadığım acının bir süre sonra bana yeni bir dünyanın kapılarını açacağını bilemezdim. Samimi duygularla yazılmış olan eserime çok güveniyorum.” dedi. 

Alışılagelmiş müzik tarzından uzak, mevcut sisteme hizmet etmekten ziyade kendi tarzını dinleyiciye sunan bir yolda müzik dünyasına adım atan Serdar Susuz, gerçek duyguları ve yaşanmışlıkları aktardığı melodileri vesilesiyle en iyiler arasında yer almak istiyor.

Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Müzik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...