Serdal Yazıcı: “500.000 gişe bekliyorum.”

Haber: Selçuk AKA

EMA Pictures yapımcılığında 5 Ocak tarihinde vizyona girecek olan, senaryosu ve yönetmenliği korku filmlerinin usta ismi Mustafa Miraç Kaya tarafından üstlenilen Demon Azab-ül Kem, vizyon için geri sayıma başladı. Senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla yeni yılın ilk korku filminde çıta yüksek tutuluyor.

Demon Azab-ül Kem isimli korku filminin usta oyuncusu Serdal Yazıcı iddialı açıklamalarda bulunurken, ucuz korku filmi yapan yapımcılara da gönderme yapmayı ihmal etmedi. Türkiye’nin ilk psikolojik- korku tiyatrosunu sahneye koyma başarısını gösteren Serdal Yazıcı, yer aldığı Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu ve birçok televizyon dizisi ve filminde, ayrıca sinemada canlandırdığı farklı karakterlerle de ilgi odağı olmayı başardı.

Sert Konuştu: “Düşük bütçeli korku filmi çekmeyin!”

Tecrübeli oyuncu Serdal Yazıcı, EMA Pictures yapımı ve önderliğinde senaristimiz ayrıca yönetmenimiz Mustafa Miraç Kaya‘nın titiz çalışmalarıyla son dönemin en büyük bütçeli ve iddialı yapımını tamamladık. İçinde yer almaktan mutlu olduğum bir işti. Korku filmlerine bakış açısını değiştirecek bir yapım oldu. Korku filmi yüksek bütçeli olmazsa komedi filmine dönüyor ve korkutmaktan çok kendine güldürüyor. Türk sinemasını sevenlere düşük bütçeli korku çekmeyin demekten başka çarem yok, örnek istiyorsanız 5 Ocak’ta Demon Azab-ül Kem izleyin.” dedi. 

“500.000 üzeri izlenme beni şaşırtmaz.”

Demon Azab-ül Kem isimli korku filminin gişede 500.000 kişilik izlenmeye ulaşmasının beklendiğini dile getiren Serdar Yazıcı, “Üstü şaşırtmaz ama altı beni hem şaşırtır hem üzer.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...