Didem Aksu İle Çok Özel Röportaj

HABER: SUAT ÜNAL

Başarılı oyuncu, sunucu Didem Aksu özel hayatından ticaret hayatına tüm bilinmeyenleri anlattı 

Güzel oyuncu Didem Aksu İle Çok Özel !! 

1- Didem Aksu’yu kısaca tanıyalım biz tanıyoruz ama tanımayalar için kendinizi tanıtırmısınız ? 

Merhabalar.1990 İstanbul doğumluyum.Anne tarafım göçmendir.17 yaşımda mankenliğe ve oyunculuğa başladım.Akabinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldım.3 yıl çocuk tiyatrolarında oynadım.Dizi piyasasına da ilk kez Avrupa Yakası dizisiyle giriş yaptım.

2- Didem Aksu uzun süredir ortalarda görünmüyor bir sebebi varmıdır ? 

Aslında piyasadaydım kendi işlerimi yapıyordum fakat magazinden uzaklaşmıştım tabikide herkes gibi bende çalışıyordum.

3- Didem Aksu neler yapıyor ? Bir gününü nasıl geçiriyor ? 

Güne çok erken başlıyorum.Kahvaltısız asla olmaz!Ardından kişisel bakım rutinlerim ve kediciğim Linda ilgilendikten sonra günlük iş toplantılarımı, görüşmelerimi yapıyorum.Boş vakitlerimde de en sevdiğim aktivite her kadın gibi alışveriş merkezinde dolanmak yada kitap okumak,kitapsız bir hayat düşünemiyorum bir ara haftada 20 kitap bitidiğimi biliyorum.

4/ Didem Aksu ticaret atıldı kendi markasını çıkardı anlatırmısın ?  

Kovid döneminde bol ve boş vaktimiz olduğundan dolayı bu fikir aklıma gelmişti.Zaten parfümlere olan ilgim daha ilkokula başlamadan önceydi.Annemin,teyzemin lüks kokularını küçücükken kullanmaya başlamıştım.Okuldaki herkesi ağır parfümlerle bayıltırdım.Hiç kokum yoksa çantama vanilya tozlarını dökerdim.Bu tutku bende geniş bir parfüm kolksiyonuna dönüştü!Parfüm alma hastalığımın önüne geçemez olmuştum.Bazen günde 3 şişe parfüm alıyordum!Cebimdeki son kuruşla bile parfüm aldığımı bilirim,aldıklarımda öyle böyle değil hepsi lüx bilindik markalardır.Ve artık bu işi ticarete dökmeye karar verip;kendi markamı oluşturdum.Kedime ithafen bir marka ve 4 çeşit parfüm çıkardım.Logo olarakta kedi sembolü ve kedimin adını da markaya vermiş oldum.

5/ Peki Didem Aksu’ya sorsak ticaretmi oyunculukmu sunuculukmu desem hangisini tercih eder ? 

Bence parfüm işi ekranla,showla bir arada daha iyi yürüyor.Hepsi benim işim.Biri diğerinden daha önde değil benim için çünkü ben çalışmayı çok seviyorum yaptığım işten keyif alıyorsam asla yorulmam.

6- Didem Aksu eskiden dizilerde oynamıştın fakat gördüğüm kadarıyla oyunculuğu bıraktın galiba ? 

Tabikide oyunculuğu bırakmadım ama içim sinen beni yükseltecek seviyede bana artı katacak bir rol gelmediği için beklemedeyim sadece ama yakında sürpriz bir şekilde beni biryerlerde görebilirsiniz.

7- Didem Aksu oyunculuğa dönmek istiyormu ? 

Mutlaka güzel bir rolle döneceğim sadece en iyisini yapmak için bekliyorum.

8- Didem Aksu son zamanlarda yayınlanan dizileri nasıl buluyor ? En çok izlediği dizi hangisi ? 

Son yıllardaki diziler gerçektende çok başarılı dijitaldeki dizilerimizi,sinemalarımızı çok beğeniyorum çünkü sansüre karşıyım hemde çabuk izleyip bitiriyoruz.Ulusalda da tabiki Kızılcık Şerbeti,Ömer ve İnci Taneleri’ni severek izliyorum.

9-Didem Aksu Tv dizilerini izlediğinizi söylediniz keşke bende bu dizide oynasaydım dediğiniz dizi karakter varmı ? 

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterini yada Kızılcık Şerbeti’nde Alev karakterini oynamak isterdim.

10- Didem Aksu’nun sinema be filmlerde dizilerde kuralları varmıdır ? Eskilerin dediği gibi Türkan Şaray kuralları varmıdır ? 

Benim kurallarım yoktur olması gereken neyse rol gereği oynanmalı sanat bu sonuçta!Belki toplum içinde giyinemiyeceğim bir kıyafeti yada çıplaklığı veya bir hareketi iş için yapabilirim çünkü o bir iş adı üzerinde İŞ!En büyük sıkıntım araba kullanamamak herhalde yapamayacağım bu olurdu!

11- Didem Aksu evliliğe sıcak bakıyormu ? 

Evliliğe sıcak bakıyorum.Eskide ünlüler evlenmezmiş hayranları küsmesin diye.Çünkü halk kendi malı gibi santaçıyı gördüğü için duvarlara resimlerini asıp hayallerini kurup kasetlerini,cdlerini alıp yada sinema filmlerine giderlermiş büyük umut ve hayallerle.Neyseki tvde ki doygunluğumuz sanırsam bu kıstası değiştirdi çünkü herkese her an ulaşabiliyoruz ilişkilerinide artıl saklayamayacak haldeler,sosyla medya ve tvden dolayı kimden neyi saklayacaklat evlenelim gitsin diyorlar işte!Maalesef hala evli olan kişilere daha çok saygı duyuluyor bende aslında sıcak bakıyorum diyebilirim.

12-Özel bir soru olacak ama Didem Aksu’nun özel hayatında biri varmı ? 

Şu an bir sevgilim yok ama gelecek tekliflere açığım değerlendirebilirim.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
MAGAZİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...