ASUDE CEMRE İNCİ’NİN “MASAL“I

SUNA BAYKAM SAPAN: Sosyete Art’a hoş geldiniz. Sizi aramızda görmekten onur duyuyoruz, hoş geldiniz… Hemen yeni teklinizi kutlayarak bu serüvende merak ettiklerimizi sormaya başlayalım. Evet… ’Masal’ nasıl doğdu?

    ASUDE CEMRE İNCİ: Hoş bulduk teşekkürler. Pandemi döneminde biraz soluklandıktan sonra sahnelerimin de tekrar başlamasının ardından yeni şarkı çalışmalarına tekrar başladık. Ve aslında şehrin sokaklarında yankılanmasını çok arzu ettiğim Masal doğdu, söz-müzik sevgili Önbayraktar’a ait. Kendisi hem de şarkının prodüktörlüğünü üstlendi. Özellikle şarkının sözleri ve anlatmak istediği şeyi hepimiz yaşadığımız şehirde bir parça hissediyoruz (İstanbul) ve “herkesin bir masalı vardır bir de gerçeği” diyerek tamamlıyorum cümlemi 🙂 

    SOSYETE ART: Hangi mekanlarda sizi sahnelerde göreceğiz?

    – Sosyal medyadan dileyen okurlarımız güncel konserlerimi takip edebilirler. 2024 bahar-yaz dönemi biraz festivallerle geçecek 

    SOSYETE ART: Sosyal medya hesaplarınızı paylaşırsanız takipte olacağız…

    -Instagram ve YouTube için Asude Cemre olarak beni takip edebilirsiniz.

    SOSYETE ART: Klip çekeceğiniz şarkılar hangileri?

    -Son dönemde arka arkaya Masal ve Varlığın Yokluğunda şarkıları klipleriyle birlikte tüm dijitallerde yerini aldı. Yeni şarkılar da klipleriyle birlikte gelecek.

    SOSYETE ART: Asude Cemre bugünlere bu kadar yoğun çalışarak nasıl ulaştı?

    -Henüz yolun başında görüyorum kendimi. Daha yapacak çok şey var. Fedakarlık ve yapmak istediğin şeye gönül vermek, kalbini, zamanını, maddi manevi işin içinde olmak bence çok önemli.

    SOSYETE ART: Müzisyen olmanın zorlukları nelerdir?

    – Akıp giden zaman içerisinde sürekli güncel olmak, yenilenmek gerekebiliyor.  Bir de yaptığınız şeyin beğenilmesi, kabul görmesi sizi de besleyen ve iyi gelen bir şey.. Ben şahsen yaptığım şeylerin beğenilmesinden hoşlanırım, dinleyicilerin müziğimizi benimsemesi, sahiplenmesi motive edici ve mutluluk verici olur. Bunları elde edebilmenin formülü kimine göre var, kimine göre yok.. Müzisyenlik çok meşakkatli bir yol.. Herşey he deyince olamıyor, en azından ben böyle düşünüyorum. Gerçekten tam anlamıyla işin içinde olmanız gerek, bir de sabır ve emek en mühimi..

    SOSYETE ART: Kendi müzik masalınız ne zaman başladı ve nereye doğru gidiyor?

    -Çocuk yaşlarda sanata ve özellikle sahne sanatlarına çok meraklı bir kızdım. Kendimi geliştirmeye çabalamakla geçti çocukluğum. Öğrenmeyi çok severdim.  Sahnede olmayı 6-7 yaşlarımdan beri hayal ediyordum. Hala heyecanlarım ve hayallerim var. Sadece biraz boyut değiştirdi, masallarım ve gerçeklerimle bu yolda yürümek güzel..

    SOSYETE ART: Bir gün içerisinde neler yapıyorsunuz?

    -Hem bir müzik öğretmeni, hem de anneyim. Tatlı bir yoğunlukta geçiyor günler 🙂 Ben de çalışan bir annenin yaşadığı tüm süreçleri yaşıyorum. Bunlara bir de prova ve sahneler eklendiğinde vaktimin çoğu çalışmayla geçiyor aslında 🙂

    SOSYETE ART: Kendinize ayırdığınız zamanlarda neler yaparsınız?

    -Dinlenmek benim kendime yapabileceğim en güzel şeylerden biri 🙂 Bunun haricinde gezmeyi, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi ve biraz da alışverişi tercih ediyorum.

    SOSYETE ART: Stüdyo çalışmalarınızdan bahseder misiniz?

    -Yeni çıkan şarkıların ardından şu an sahne çalışmalarına ağırlık verdim. Bir süre bu şekilde gidecek gibi görünüyor.

    SOSYETE ART: Festivallerde görecek miyiz sizi?

      -Evet Mayıs ayı itibariyle festival ve diğer sahnelerde beni görebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. 🙂

      Teşekkürler bu hoş sohbet için…

      Suna BAYKAM SAPAN

      SOSYETE ART

      Article Categories:
      SÖYLEŞİ

      Bir yanıt yazın

      E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

      Manşet Haberler ...