30 Nisan Uluslararası Caz Günü

HABER: Eylül Aşkın

2011 yılında Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından “cazı ve dünyanın dört bir yanından insanları birleştirmedeki diplomatik rolünü vurgulamak için” ilan edilen uluslararası bir gün olan ve her yıl 30 Nisan’da kutlanan Caz Günü, bu yıl İstanbul dahilinde üç farklı mekanda, üç farklı önemli sanatçının performansı eşliğinde kutlanacak.

Barış Demirel “BD Deneyimi”, Sercan Debelec Sextet

Babylon bu yıl trompetçi, şarkıcı ve prodüktör Barış Demirel “BD Deneyimi” ve yerli caz sahnesinin üretken isimlerinden Sercan Debelec Sextet‘i ağırlayacak. Etkinlik saat 21:00’de başlayacak.

 Caz Yağmuru

CRR Konser Salonu‘nda ise, farklı kuşaktan caz sanatçıları tek bir organizasyonda bir araya gelecekler.

Metin Belgin’in sunacağı gecede, Nilüfer Verdi, İmer Demirer, Barış Ertürk, Eylül Biçer, Volkan Topakoğlu ve Burak Cihangirli enstrümanlarıyla sahne alırken, onlara sesleriyle Ece Göksu, Erdem Özkan, Evrim Özşuca, Sibel Köse ve Ülkü Aybala Sunat eşlik edecek. 20:00’de başlayacak olan etkinlikte ayrıca sürpriz sanatçılar da yer alacak.

Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri: Elif Çağlar Quartet Feat. Aga B

Blind İstanbul’da ise, Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri kapsamında Elif Çağlar Quartet konseri gerçekleşecek. Aga B. ise sahnede konuk sanatçı olarak Elif Çağlar’a eşlik edecek. Gecenin biletleri Garanti BBVA kredi kartı sahiplerine %20 indirimle satışa sunulacak. Etkinlik saat 21:30’da başlayacak.

Uluslararası Caz Günü için düzenlenecek etkinliklerin hepsi için Biletix üzerinden önceden biletinizi temin etmek mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...