Evrim Sanat Galerisi Genç Sanatçıları “Summer Collection” ile Ağırlıyor

Haber: Eylül Aşkın

İstanbullu sanat izleyicisinin gözdesi olmaya başlayan Evrim Sanat Galerisi, “Summer
Collection”
isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Açılışı 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilen sergide 16 genç sanatçının 30 eseri bulunuyor.

Yağlı boya, akrilik, dijital baskı, karışık teknik ve seramik tekniği ile hazırlanmış eserler, açılışa katılan sanat izleyicisinin büyük beğenisini topladı.

Serginin küratörlüğünü yürüten Arzu Kılıçdoğan sergi hakkındaki düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti: “Evrim Sanat Galerisi, keyifli ve başarılı sergi seçkilerine, “Summer Collection” sergisiyle ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu sergi ile Evrim Sanat Galerisi, genç sanatçılara desteğini sürdürüyor. Sanatçıların farklı tekniklerle hazırlanmış eserlerinden bu seçkiyi sanatseverler ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Evrim Sanat Galerisi’ne tüm sanatseverleri bekliyoruz.”


Sergide Bağdat Okuroğlu, Caner Kemahlıoğlu, Deniz Serkan Özcan, Eda Uzun, Fırat Bahşi, Gizem Tokay, Gülşah Tontu Özdemir, Günsu Saraçoğlu, Hakan Güven, Melih Can, Metin Aykanat, Özge Torun, Özgür Boran Gültekin, Sibel Armağan Benek, Sinem Yeşiltaş ve Tuğba Küçükbahar‘ın eserleri meraklılarıyla buluşuyor. Sergi, Evrim Sanat Galerisi’nde 4 Ağustos 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Evrim Sanat Galerisi
Adres: Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi Handan Palas Apartmanı No:233 Daire: 1
Kadıköy-İstanbul
Tel.: (0533) 237 59 06


Ziyaret Saatleri:

Pzt-Çrş-Perş-Cuma-Cmt 11:00-19:00
Pazar 12:00-18:00
Salı günleri ziyarete kapalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...