Ercan Topuzoğlu’ndan Şifalandıran Şarkılar

Haber: Selçuk Aka

Sanat müziği aşığı olan Ercan TopuzoğluÜsküdar Musiki Cemiyeti‘nde Klasik Türk Müziği ile başlayıp sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘nde yine Klasik Türk Müziği ile uzun süre musiki eğitimlerine devam etmesinin ardından sahnelerde fırtına gibi esti. Melahat Pars ve Sadun Aksüt‘ün öğrencisi olan Ercan Topuzoğlu, DEKA Müzik‘ten yayınlanan ”Filhakika’‘isimli teklisiyle müzik dünyasında büyük adımlar atmayı hedefliyor.

”Filhakika” isimli eserin söz ve müziği Ercan Topuzoğlu imzası taşırken, aranjör koltuğunda başarılı müzik adamı Taner Çalık oturdu. ”Filhakika” isimli eserin klip çekimleri platoda yapılırken, usta yönetmen Mustafa Özen müthiş görüntülerle çalışmayı süsledi. Müziğin artık sağlık sektörüne de girdiğini ifade eden Ercan Topuzoğlu, “Müzik yüzyıllardır tedavi edici özelliğiyle kullanılmakta. Biz de buna dikkat ettik ve dinleyiciye sağlıklı bir şarkı sunduk. Şarkımız Nihaventtir; Nihavent makamının psikolojik olarak kişiye güven hissi verdiği, fiziki olarak da kan dolaşımını hızlandırıp, mutluluk hissi verdiği tespit edilmiştir. Bu yaz benim şarkımla hem ruhunuzu besleyin hem de kan akışınızı hızlandırın!” dedi.

Dört ayda bir, bir tekli çıkarmayı hedeflediğini dile getiren Ercan Topuzoğlu, “Ruhuma iyi gelen şarkılarımı, aşklarımı dinleyicilerimle paylaşıp onları da hayatıma ortak etmek, ayrıca onların da duygularını şarkılarımla yaşamalarını sağlamak en büyük hedefimdir.” vurgusunu da yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...