İlyas Salman’lı “Oy’una Geldik” İzleyicisiyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Haber: Suat Ünal

Tunceli, Ovacık’ta çekimleri tamamlanan ve gelirinin önemli bir kısmının Munzur nehrinin korunmasına aktarılacak olan trajikomik türdeki “Oy’una Geldik” sinema filmi vizyon tarihine hazırlanıyor.

Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması ve belediye başkanlarının da filmde rol alması filmin en ilgi çekici yanları. Film bağımsız sinema düşüncesiyle çekildiğinden şartların zorlu olmasına karşın oldukça eğlenceli ve keyifli bir set olduğu söylenmekte.

İlyas Salman, Ömür Arpacı, Kanbolat Görkem Arslan, Volga Sorgu, Kuzey Yücehan Sevgican, Levent İdem, Evin Örnek, Zeynep Elçin, Rügeş Kırıcı, Ulaş Kaya ve belediye başkanlarının da olduğu oyuncu kadrosu merakları üstüne çekmeyi başardı.


Yönetmen koltuğunda Kazım Öz‘ün olması, “Film ödül alır mı?” sorusunu da gündeme getirdi.
Filmin bazı avrupa ülkelerinde gala ve vizyon çalışmaları da başladı.


“Oy’una Geldik” filmi şu an kurgu aşamasında ve seçim tarihinden önce vizyona girmesi planlanıyor.

Yapım: Fanus Yapım
Yönetmen: Kazım Öz
Uygulayıcı Yapımcı: Şirvan Yılmaz Kırtel
Görüntü yönetmeni: Eyüp Boz
Senaryo: Mustafa Sarıgül
Film Türü: Komedi

Oyuncular: İlyas Salman, Ömür Arpacı, Kanbolat Görkem Arslan, Volga Sorgu, Kuzey Yücehan Sevgican, Levent İdem, Evin Örnek, Zeynep Elçin Özdemir, Rügeş Kırıcı, Ulaş Kaya, Nihat Öz, İhsan Güvercin, Gülşah İdem, Orhan Aydın, Berkay Kuhak, Utku Ekin Sarıgül, Yusuf Ekşi, Elif Karaçar, Erdal Ayna, Sinan Kandemir, Veysel Kızıl, Kemal Orgun, Yılmaz Can Şare, Ali Daimi Boz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...