Ünlü Orkestra Şefi Devrim Ekiz, Nükhet Duru İle Düet Yaptı!

Haber: Selçuk AKA

Gülben Ergen, Emel Sayın ve Nükhet Duru gibi Türk müzik dünyasının önemli isimlerinin orkestra şefi Devrim Ekiz, ikinci tekli şarkısını çıkardı.

Orkestra şefliğini üstlendiği Nükhet Duru ile düet yapan Devrim Ekiz, sözleri Pınar Çubukçu imzası taşıyan, müziği kendisine ait olan “Olasılık” isimli eserle zirveyi hedefliyor. Ceran Müzik etiketiyle müzik severlerle buluşan “Olasılık” isimli esere Şile’de Adem Baysal  yönetmenliğinde performans klibi çekildi.

Kendi bestesi olan “Olasılık” isimli eseri Nükhet Duru ile düet olarak seslendirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Devrim Ekiz, “Yıllardır aynı sahnedeyiz, birbirimizi çok iyi tanıyoruz.” dedi. Bunun şarkının başarısında çok etkili olacağına da inandığını belirtti.

Pop müziğin sevilen sesi ve yorumcusu Nükhet Duru ile aynı şarkıda bir araya gelmesini, usta işi arabesk nağmeleriyle tanınan ünlü orkestra şefi Devrim Ekiz, Nükhet Duru‘da her şeyin olduğunu düşünüyorum. Sadece pop olarak değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü zamanında Türk Sanat Müziği solisti olarak dahi sahnelere çıkmış ve repertuarı o kadar kuvvetli ki, bugünkü Türk Sanat Müziği solistiyim diyen çoğu kişiden daha çok repertuarı var. Nükhet Duru komple bir sanatçı. Her tarzı Nükhet Duru yorumuyla seslendirir.” şeklinde ifade etti.

“Olasılık” isimli eserle müzik severler ile ilk kez kendi bestesiyle buluşmanın heyecanını da yaşadığını vurgulayan Devrim Ekiz, “Bundan sonra devamı gelecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...