Derya Mutlu, Müslüm Gürses’e Yeniden Hayat Verdi

Haber: Selçuk AKA

Yoga eğitmenliğinden spiritüel çalışmalara, kişiye özel kostüm tasarımından müzik dünyasına kadar geniş bir alanda kendini geliştiren Derya Mutlu, sanat dünyasındaki yerini de sesi ve yorumuyla sağlamlaştırıyor. Lise yıllarında bir eğlence mekânında sahneye çıkarak müzik aşkıyla buluşan Derya Mutlu, bugün de performansıyla izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

Aranjörlüğünü Hatem Tutkus‘un yaptığı, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan yeni tekli çalışması ve şarkısının İstanbul’un gizemli noktalarında gerçekleştirilen klip çekimi ile sanatçı çok yönlü yeteneğini ve estetiğini sergiliyor.

Müslüm Gürses’in Unutulmaz Eserini Yeniden Seslendirdi

Türk müzik dünyası Derya Mutlu‘nun sesiyle bir kez daha “Seni Yazdım Kalbime” şarkısının büyüsünü yaşıyor. Müslüm Gürses ile özdeşleşen bu eser, Mutlu‘nun yorumuyla yeniden müzikseverlerle buluştu.

Derya Mutlu‘nun yorumuyla yeniden hayat bulan “Seni Yazdım Kalbime” isimli şarkının dijital platformlarda yerini almasıyla birlikte güzel sanatçı da hızlı bir çıkış yapmış oldu. Geçmişte birçok ödüle layık görülen “Seni Yazdım Kalbime” isimli eser, bu defa Derya Mutlu’yu zirveye taşıyacak gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...