Timur Acımış Türk Sanat Müziği Alanında Bayrağı Devraldı

Haber: Selçuk AKA

Türk Sanat Müziği tarzında en iddialı çıkışı yapan ve dikkatleri üzerine toplayan Timur Acımış, 3. teklisi “Özlediğim Şarkısın” ile sevenleriyle buluştu.

Dinleyicisi çok olsa da son dönemlerde yorumcusunun azaldığı Türk Sanat Müziği alanında bayrağı eline alan Timur Acımış, Arpej Yapım logosuyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözleri Naci Özdemir Kiper‘e, müziği Hüseyin Soysal‘a ait olan “Özlediğim Şarkısın” isimli eserin aranjörlüğünü ise Burak Yıldırım, Erol Özdamar ve Timur Acımış birlikte üstlendi.

Sanat müziğinden vazgeçmeyeceğini dile getiren Timur Acımış, “Popüler kültür suya yazılan yazı gibi, yarınlara kalmıyor. Sanat müziği eserleri 7’den 70’e, dünden bugüne dillerde. Unutulmaz olmak için unutulmazdan vazgeçmeyin.” ifadesinde bulundu.

Yönetmen Ümit Karaçam eşliğinde, sahnede çekilen klip çalışması orkestra ve Timur Acımış performanslarının çekimleriyle tamamlandı. Usta yorumcu Timur Acımış, “Konservatuar bitiren arkadaşlar kazanç sebebiyle ya da çabuk popüler olmak adına gündemi tercih ediyor ve Sanat Müziği solistleri azalıyor. Kazançsa korkmayın, az kişiyiz. Her yerden bana sahne teklifi geliyor. Yeni yıl sonrası çalışmalara başlayacağım. Sanırım bir yıl boyunca hiç boş kalmayacağım.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...