“Özveri” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler kapsamında tekrar sahnede!

HABER: EYLÜL AŞKIN / H. SÜHA MUTLU / SUNA BAYKAM SAPAN – NAM AJANS

 Sevgili Filiz Coşkuner’in yazdığı ve oynadığı, Ayla Algan’ın yönettiği tek kişilik oyun “Özveri” İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler kapsamında, 20 Kasım 2022 saat 19:00’da Başakşehir Kültür Merkezi’nde bir kez daha sahneleniyor!

Oyunda Filiz Coşkuner teyzesinin yaşamından yola çıkarak, özverili insanların hayallerini, hayal kırıklıklarını, duygularını; yaşamdaki daha doğrusu diğer insanların yaşamlarındaki yerlerini sorguluyor. Aynı zamanda psikolog olan Filiz Coşkuner, oyun sonrası söyleşi yaparak seyircilerin duygu, düşüncelerini almayı oyun kadar önemsediğini söylüyor.

33 yıllık tiyatro sanatçısı olan Filiz Coşkuner aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale, İstanbul Üniversitesi Psikoloji, Ekol Drama Tiyatro, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro Araştırma Laboratuarı Kamera önü oyunculuğu Bölümlerini  bitirmiş.

“Özveri” oyunu daha önce sahnelendiğinde Doğan Cüceloğlu, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Erol Keskin, Zehra İpşiroğlu, Yılmaz Atadeniz, Filiz Kutlar, İnci Çayırlı gibi önemli isimlerden tam not almıştı. 

Yazan, oynayan ve koreografi: Filiz Coşkuner

Yöneten & Süpervizör: Ayla Algan

Article Categories:
TİYATRO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...