Boşanma Teklifi’ne Ayakta Alkış

Haber: Selçuk AKA

Fulden Akyürek ve Barbaros Uzunöner’in rol aldıkları “Boşanma Teklifi” adlı tiyatro oyunu sahnelendiği yerlerde dakikalarca ayakta alkışlanıyor!

Farklı görüşlerden olan iki kişinin ilişkisini anlatan oyun kahkahalar eşliğinde seyrediliyor. Seyirciler oyunu birçok kez alkışlar ile bölerek, farklı tarzdaki bu oyunu ne kadar beğendiklerini gösteriyor. ‘Tek Celse Komedi’ olarak tanıtılan “Boşanma Teklifi” adlı oyun yirmi gün, üst üste seyirci ile buluşarak farklı bir başarı da elde etmiş oldu. İki ay sonrasına ait biletlerinin bile şimdiden satıldığı komedi, mizahın gücünü tiyatro sahnesine taşıyor.

Oyunun yazarı Barbaros Uzunöner, “Farklı görüşlerden insanların ilişkisini anlattığımız için farklı görüşlerden insanlar geliyor ve bu oyun sayesinde tamamen farklı görüşlerden olan insanlar birlikte ve birbirlerine gülebiliyor. Oyunu yazarken de amacım buydu zaten.”  dedi.

Sahnede oyunun yazarı Barbaros Uzunöner ile birlikte yer alan oyuncu Fulden Akyürek ise oyunun başarısı üzerine, “Artık evimden çok tiyatro sahnesindeyim. BuTiyatro tarafından organize edilen bu oyun sayesinde daha uzun bir süre evin yolunu göremem. Türkiye’nin tüm illerinde bu oyunu sahneleyeceğimizi düşünüyorum.” yorumunda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manşet Haberler ...